Team inschrijven

Hieronder is beschreven hoe een nieuw team zich digitaal kan aanmelden als team voor deelname aan onze competitie. ZVV-Veghel streeft er na om zoveel mogelijk handelingen digitaal te verwerken.

Een (nieuw) team aanmelden

Onderstaand staat beschreven wat u moet doen om een nieuw team in te schrijven voor deelname aan onze competitie.

Een inschrijfformulier voor het aanmelden van een (nieuw) team kunt u downloaden vanuit ons Downloadcenter. Dit volledig ingevulde inschrijfformulier kunt u digitaal toesturen naar: competitie@zvv-veghel.nl

Een team inschrijven voor deelname aan de volgende nieuwe competitie dient te geschieden voor de slotavond van elk seizoen (ca. maand mei). Nieuwe teams komen in eerste instantie op een wachtlijst en/of starten in de laagste divisie. Bestaande teams worden ingedeeld in de klasse voortvloeiend uit de stand van de competitie of op diens verzoek. Bij het maken van de indelingen wordt er tevens gekeken of er een plaats vrij komt in een bepaalde divisie en/of naar de sterkte van een team. Indien dit het geval is zal de competitieleider met het team contact opnemen voor overleg. Een team moet minimaal 10 spelers/speelsters op de ledenlijst hebben staan. De reden hiervan is om te voorkomen dat het team (te vaak) een tekort aan spelers/speelsters heeft.

Een team mag een sponsornaam hebben waarbij de naam en/of logo/beeldmerk van de sponsor vermeld mag worden op het tenue. Wij willen er voor waken dat spelers geen wandelende reclameblokken zijn en vragen dan ook om efficiƫnt en bewust om te gaan met het plaatsen van reclamebedrukking/uitingen. Verboden zijn aanstootgevende vermeldingen.