Auteur: ZVV Veghel | 15-05-2022

Schildersbedrijf Franko van Bussel kampioen 1e divisie

In een onderling treffen op de laatste speelronde tussen de nummers 1 en 2 van de competitie ontstond er een mooi gevecht in Zwijsen sporthal  tussen Fysiotherapie De Boekt  en Schildersbedrijf Franko van Bussel.

Om er een beslissingswedstrijd uit te slepen moest Fysio De Boekt deze wedstrijd winnen. Dan zouden de teams eenzelfde aantal punten hebben waarna een beslissingswedstrijd zou volgen. Het team van Schildersbedrijf Franko van Bussel had daar toch andere gedachten over. Een goed spelend Fysio De Boekt creerde al de eerste kansjes maar moest beducht zijn op de snelle tegenacties van Van Bussel. Een goed gevulde tribune zag het spel op en neer golven. Fysio De Boekt knokte voor wat het waard was maar zag de tegenacties te vaak bij hun goals komen. En dat resulteerde op de verkeerde momenten voor een paar goals. De aansluitingstreffer door Fysio De Boekt kwam er wel maar Van Bussel maakte slim gebuik van de vrije ruimte die ontstond toen de keeper van Fysio de Boekt mee ging voetballen.

Uiteindelijk ging Schildersbedrijf Franko van Bussel er met de winst van door: 2-4. En waren de boys voor het eerst kampioen geworden. 

Een goed gevulde tribune heeft van het spel kunnen genieten tot het laatste moment.

Zou het verlies mogelijk te wijten zijn aan het ontbreken van de nestor-coach Mari van Asseldonk? Hier zullen we wel nooit een antwoord op krijgen.

Het bestuur van ZVV-Veghel feliciteerd het team Schildersbedrijf Franko van Bussel met het behaalde kampioenschap on de 1e divisie.

Nieuws | 269 keer gelezen

Voetbalnieuws