Auteur: ZVV Veghel | 09-04-2018

Voetbal Inside 6: wie wordt er kampioen?

Wie wordt er dit jaar de kampioen in de 1e divisie? Zelda of Fysiotherapie de Boekt. Het blijft tot de laatste wedstrijd spannend in de 1e divisie. Dit in tegenstelling tot de andere 3 divisies. In de 2e klasse lijkt Fellows and Friends rechtstreeks op de titel af te streven met grote voorsprong. Pilz & Grilzz is reeds met overmacht kampioen geworden in de 3e divisie en bij de dames lijkt niemand in staat team v Sleuwen van hun zoveelste kampioenschap af te houden.

Nee, dan is het in de 1e divisie andere koek. Zelda en Fysiotherapie de Boekt strijden tot de laatste wedstrijd voor de titel en op 20 april zal pas de beslissing vallen. In de competitie speelden zijn 2x gelijk tegen elkaar, dus van krachtsverschil is geen sprake, en in het bekertoernooi staan ze ook beide in de ½ finale.  Wie de favoriet is, is moeilijk te zeggen, al heeft Fysiotherapie de Boekt 1 puntje voorsprong en nog niet verloren dit seizoen. Het zal er op neer komen wie het beste met de spanning om kan gaan en welk team op de slotavond het beste de zenuwen in bedwang kan houden.

De tijd heeft het verhaal ingehaald, want vrijdag 6 april liet Zelda 2 puntjes liggen door hun gelijke spel tegen Coro en de Boekt won superieur met 7-2 van Ketel/Verstegen. Daardoor is Fysiotherapie de Boekt uitgelopen naar 3 punten en heeft aan een gelijkspel op de laatste speeldag voldoende om het kampioenschap op te eisen. Het wordt de hoogste tijd dat het team wat het langst deelneemt van alle teams aan de zaalvoetbalcompetitie van ZVV, en dat is al 44 jaar, eindelijk de zoete smaak van een kampioenschap mag vieren. Dus het zou een terechte beloning zijn voor spelers en de technische staf.

Op de laatste speeldag vrijdag 20 april dan speelt Zelda tegen de Ketel/Verstegen of te wel de spelers van Heeswijk tegen de spelers van Vorstenbosche boys, en de Boekt tegen Steenhandel Brabant.

Programma vrijdag 20 april in Zwijsen sporthal:
- 18.30 uur Eetcafe De Ketel-Zelda Personeelsdiensten
- 19.15 uur Steenhandel Brabant-Fysiotherapie De Boekt

Succes iedereen.

 

 

 

 

Zaalvoetbal Inside | 337 keer gelezen

Voetbalnieuws