Auteur: ZVV Veghel | 01-01-2017

Gezocht: Penningmeester!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste penningmeester die het ingezette beleid binnen onze vereniging verder wil vormgeven in het algemeen- en dagelijks bestuur van onze vereniging.
Wat houdt de taak in?
Participatie in 2 maandelijkse bestuursvergaderingen;
Opstellen van de begroting;
Factureren en innen inschrijfgelden;
Verwerken en betalen inkomende facturen;
Verantwoording van de financiën aan het bestuur en de leden.

Hoeveel tijd kost het?
Afhankelijk van je eigen invulling moet je rekenen op 2 à 4 uur per maand, waarbij het zwaartepunt ligt in de maanden juni en juli als de opstart van het nieuwe seizoen plaatsvindt.

Wat bieden we?
Samenwerking met enthousiaste en betrokken bestuursleden en aanspreekpunt in een bloeiende en groeiende vereniging met momenteel ruim 725 leden.

Zie jij deze functie als een uitdaging die bij je past en ben je bereid een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging, dan zijn wij naar jou op zoek. Natuurlijk wordt er van je gevraagd hiervoor tijd te investeren, maar je krijgt er ook heel veel voor terug; enthousiaste leden die plezier beleven aan de sport.

Is dit iets voor jou, of heb je aanvullende vragen, kun je contact opnemen met onze huidige interim penningmeester Marc Kennis (penningmeester@zvv-veghel.nl of 06-52260663).

 

Nieuws | 1340 keer gelezen

Voetbalnieuws