Auteur: ZVV Veghel | 08-05-2022

Eindstrijd 1e en 3e divisie naar climax

In beide divisies wordt het nog rete spannend wie er kampioen gaat worden met nog 1 wedstrijd te gaan. Woensdag 11 mei valt de beslissing in de 3e divisie, waar Baby Bad & Spa 2 bij winst op Sportstudio Rob van Dijk kampioen kan worden in sporthal het Zwijsen.
De Bever Boys, met 1 punt minder op de ranglijst spelen nog tegen Agar Verkeerstechniek en hebben theoretisch nog steeds kans op het kampioenschap. Landmeten is reeds uitgespeeld en doet  eigenlijk niet meer mee om de prijzen met 48 punten uit 20 wedstrijden.
Baby Bad & Spa 2 heeft de meeste kans om aan het langste eind te trekken en derhalve meteen in hun eerste jaar kampioen te worden.

In de 1e divisie staat op vrijdag 13 Mei de clash op het programma tussen de nummers 1 en 2  van de ranglijst. Het wordt een treffen tussen Fysiotherapie de Boekt en Schildersbedrijf Franko van Bussel. Bij een gelijkspel of overwinning is Van  Bussel kampioen maar wint Fysio de Boekt dan is er een beslissingswedstrijd nodig om het kampioenschap, volgens artikel 2 van het reglement promotie en degradatie (08-2021).

Het volgende probleem dient zich dan aan voor de competitieleider om een geschikte datum te vinden, want Fysiotherapie de Boekt speelt 20 mei ook nog de halve finale voor de BLC-cup tegen Image Fabrics.

Al met al een spannend slot van het seizoen, zoals we die de laatste jaren niet hebben gekend.

Niets let je om 11 mei en 13 mei deze krakers te gaan zien.

Nieuws | 369 keer gelezen

Voetbalnieuws