Auteur: ZVV Veghel | 21-02-2018

Nieuwe voorzitter: Adil Kanoun

Als nieuwe voorzitter van een van de grootste zaalvereniging van Veghel wil ik mij even voorstellen. Ik ben Adil Kanoun, 39 jaar en vader van 3 prachtige kinderen en zelf jaren actief bij ZVV-Veghel. Ik ben in Veghel geboren en na een aantal jaren in Breda te hebben gewoond ben ik sinds een jaar weer terug in Veghel. Ik ben altijd actief geweest in het verenigingsleven en als jonge jongen bij Blauw Geel ’38 begonnen. Na Blauw Geel ben ik actief geweest bij Rkvv Tongelre in Eindhoven en SV Advendo in Breda.

In de extra ingelaste Algemene leden vergadering van 15 februari ben ik gekozen als nieuw bestuurslid en mag ik jullie voorzitter zijn. Na zoveel jaar volg ik Peter Teunis op, die de vereniging verdienstelijk heeft geleidt. Ik hoop door middel van mijn enthousiasme, er samen met jullie een mooie periode van te maken.

Ik ben zeer vereerd dat ik het vertrouwen krijg om richting te geven aan het Veghelse zaalvoetbal. Deze mooie vereniging kan alleen bestaan als wij samen werken aan een sportieve competitie. En met samen bedoel ik de (spelende) leden, scheidsrechters, bestuur en alle anderen die het zaalvoetbal een warm hart dragen.

Ik hoop op een mooie en sportieve periode waarin het Veghelse zaalvoetbal een belevenis zal zijn voor ons allen. Wil je meer weten of heb je vragen, loop op mij af of benader mij via mail of telefoon (WhatsApp).

Sportieve Groet
Adil Kanoun
Voorzitter ZVV-Veghel
Mail: voorzitter@zvv-veghel.nl
Tel.06-51010135

Nieuws | 1876 keer gelezen

Voetbalnieuws