Auteur: ZVV Veghel | 28-02-2018

Erelid: Peter Teunis en Jan Bongaards

Op donderdag 15 februari hebben de aanwezige leden tijdens de extra ingelaste ledenvergadering besloten om de oud-voorzitter Peter Teunis en oud-bestuurslid Jan Bongaards te benoemen tot ere-lid van ZVV-Veghel. Hun jarenlange bestuurlijke bijdrage en hun betrokkenheid bij de vereniging is de aanleiding geweest om tot dit besluit te komen.
De "zvv-loopbaan" van Peter Teunis is gestart in 2001. Als frontman van de vereniging heeft Peter de vereniging in een rustiger vaarwater weten te manouvreren na enkele roerige jaren. Met gedreven passie, zijn taktisch vermogen, het hanteren van een zachte lijn en de voorstander van corrigerende gesprekken heeft hij rust in de organisatie weten te brengen.
Jan Bongaards is sinds 1999 bij de vereniging betrokken in de functie als secretaris en later betrokken bij scheidsrechterszaken. Jan stopt om gezondheidsredenen. Jan is een man van woorden die vaak uitvloeien in daden. Jan is de man die het beste contact heeft met de damesteams. Met al zijn charmes regelde Jan altijd het jaarlijkse dames All-starteam. Het bestuur zal op een passende manier het erelidmaatschap aan hen overhandigen. ZVV-Veghel wil Peter en Jan enorm bedanken voor hun inzet voor de vereniging.

Nieuws | 1428 keer gelezen

Voetbalnieuws