Auteur: ZVV Veghel | 26-04-2020

Opstart nieuwe competitie 2020-2021.

Besluit overheid: De uitspraak van de overheid heeft het slot op de competities definitief gezet tot 1 september 2020. Dat heeft zijn voordelen maar zeker ook zijn nadelen. Laten we hopen dat alle genomen maatregelen door de overheid ertoe zullen resulteren dat na 1 september 2020 alle competities weer opgestart zullen gaan worden.

Compensatie:
Het bestuur van ZVV-Veghel heeft een besluit genomen om de teams een financiële compensatie te geven over de niet gespeelde wedstrijden. Zodra berekend is wat de hoogte van de compensatie zal worden zullen de teams worden geïnformeerd. Dit zal pas gebeuren na 30 juni 2020 als het boekjaar 2019-2020 definitief is afgesloten. 

Perspectief:
In dat perspectief heeft het bestuur van ZVV-Veghel besloten om alle voorbereidingen op te starten voor een nieuwe competitie. Dit betekent dat teams zich weer moeten inschrijven om deel te mogen nemen aan de nieuwe competitie. Gelukkig hebben zich al veel teams weer aangemeld maar ook een substantieel aantal teams nog niet. Verzoek is om dit zo snel mogelijk te doen.

Inkoop zaaluren:
Door de omstandigheden zijn de gesprekken met de gemeente en andere zaalverenigingen inzake de bezetting en verdeling van de zaalcapaciteit op een laag pitje komen te staan. Het is dus nog niet 100% helder of ZVV-Veghel alle gewenste zaaluren definitief krijgt toegewezen. Mocht het zo zijn dat de toewijzing van gewenste zaaluren door de gemeente niet goed aansluiten dan zullen wij hiernaar moeten gaan handelen. Wij gaan vooralsnog uit van een positief besluit.

Met deze positieve vooruitzichten gaat het bestuur fanatiek aan de slag om weer een competitie in elkaar te zetten.

Zodra wij alle inschrijfformulieren hebben ontvangen (vóór 1 mei) gaat de competitieleider aan de slag met het maken van de indelingen.

Nieuws | 344 keer gelezen

Voetbalnieuws