Auteur: ZVV Veghel | 02-10-2019

Openingstijden sporthallen

ZVV-Veghel huurt de sporthal van de gemeente voor het spelen van wedstrijden. De gemeente zorgt dat de beheerder de deuren opent, 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd (huurperiode). Na het openen van de toegangsdeur van de sporthal kunnen de teams naar binnen om om te kleden en de zaal te betreden. Bij binnenkomst in de zaal dienen de banken, wedstrijdtafel met klok  en de goals nog te worden neergezet. Door deze handelingen kan het dus gebeuren dat het aanvangstijdstip van de eerste wedstrijd niet gehaald wordt. Daarom dienen de teams efficient met de tijd om te gaan zodat er zo weinig mogelijk uitloop is van het programma. Hiervoor vragen wij ieders medewerking.

Reden van dit verhaal is dat er enkele voorvallen zijn geweest dat teams een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd al bij de sporthal stonden terwijl er nog geen beheerder was. Er wordt dan driftig gebeld dat men niet naar binnen kan. Met bovenstaande uitleg hopen we meer duidelijkheid te hebben gegeven. 

Na de laatste wedstrijd dienen de teams de goals, banken en wedstrijdtafel weer op te ruimen. Dat wordt nog wel eens "vergeten". 


Nieuws | 223 keer gelezen

Voetbalnieuws