Auteur: ZVV Veghel | 23-04-2018

Fysiotherapie De Boekt kampioen 1e divisie!

Afgelopen vriijdag is het zaalvoetbalteam van Fysiotherapie de Boekt kampioen geworden in de 1e divisie. In de laatste wedstrijd van het seizoen moesten zij tenminste een gelijkspel zien te behalen. Daar concurrent Zelda ook hun laatste wedstrijd wonnen, wist de Boekt waar ze aan toe waren. De tegenstander Steenhandel Brabant kwam met hun sterkste opstelling binnen de lijnen en wenste hun sportieve plicht te doen.

Ook Fysiotherapie de Boekt was compleet en kwam al snel op voorsprong door Luuk Scheenloop maar Steenhandel counterde na 10 minuten de 1-1- op het scorebord. Fysio de Boekt bleef aanvallen maar bij de vele kansen ontbrak het geluk om het doeltreffend af te maken. Uiteindelijk was het spits Paul Vervoort die de winnende treffer op zijn conto mocht schrijven.Het einde van de wedstrijd bracht een geweldige climax teweeg bij de kampioenen die hun 1e kampioenschap mochten vieren in hun lange historie want ze spelen vanaf het begin mee in de ZVV competitie. En dat is sinds 1973!

Dat ze de terechte kampioen zijn staven de eindcijfers:
20 wedstrijden gespeeld, 17x gewonnen, 3x gelijk en 0 keer verloren en tevens de minst gepasseerde achterhoede, en de meeste doelpunten voor.
Rest nu nog de beslissende wedstrijden om de BLC-cup waar nu nog 4 teams over zijn waaronder de 3 bovenste teams van de 1e divisie: Zelda pewrsoneelsdiensten, Van der Linden Futsal, Fysiotherapie de Boekt en de kampioen van de 3e divisie Pilz & Grillz.

Het bestuur van ZVV feliciteerd het team met het behaalde kampioenschap. 

Nieuws | 304 keer gelezen

Voetbalnieuws